Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"E. Beltranena"'
Autor:
M.A. Oryschak, E. Beltranena
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 8, Pp 3777-3783 (2020)
Public discourse around “greenhouse gases” (GHG) has led to the application of life-cycle assessments to ascertain the “global warming potential” of human activities. Life-cycle assessments applied to agricultural systems typically do not con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3887c2a4c55f4a9b94c06b7768d8acb8
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 1, Pp 350-363 (2020)
ABSTRACT: Two experiments evaluated feeding Brassica (B.) napus (canola) or B. juncea co-products to brown-shelled egg laying hens. In Exp. 1, diets including 20% B. napus or B. juncea extruded-expelled cakes (NC, JC) or solvent-extracted meals (NM,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aea237e38e4a4c89babdfa8665e7ad4f
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 28, Iss 4, Pp 1305-1323 (2019)
SUMMARY: Color-flowered, high-tannin faba bean (FB; Vicia faba) cultivars are more tolerant to frost around harvest time than white-flowered, zero-tannin cultivars. Tannins concentrated on the seed hull reduce both starch and protein digestibility. W
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f7c40ec100a401aa081817fecca5d25
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 6, Pp 911-918 (2016)
Canola co-products are sources of amino acid and energy in pig feeds, but their fermentation characteristics in the pig intestine are unknown. Thus, we determined the in vitro fermentation characteristics of the canola co-products Brassica juncea sol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0d62cc87e9345be96ce8bb771107c0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 295:115518
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 295:115550
Publikováno v:
J Anim Sci
Beneficial effects of SCFA in modulating gut health stimulated interest on dietary strategies to increase intestinal microbial activity and digesta SCFA. Amylose has lower apparent ileal digestibility (AID) than amylopectin. In the large intestine, u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::39b3fbcee5a8a9021562c709cbbf054b
https://europepmc.org/articles/PMC7701673/
https://europepmc.org/articles/PMC7701673/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.