Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"E. Arévalo Sureda"'
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 1, Pp 100687- (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ff6263ea5004a84a3515f3a395dac9c
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 6, Pp 100540- (2022)
Porcine embryonic loss during early gestation is a serious problem in swine production. Improving embryonic survival can be achieved by maternal manipulation. Protein and energy are two major components of the diet, which play decisive roles in embry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be75b6506886405792e5fb8518cbd8a1
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 7, Pp 100266- (2021)
Reduced protein levels in nursery diets have been associated with a lower risk of postweaning diarrhea, but the interaction with CP levels in maternal diet on the performance of the offspring remains unclear. The objective of this study was to determ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db062aade8824968bf7d4be9d11ed0e2
Publikováno v:
Animal : an international journal of animal bioscience. 16(6)
Porcine embryonic loss during early gestation is a serious problem in swine production. Improving embryonic survival can be achieved by maternal manipulation. Protein and energy are two major components of the diet, which play decisive roles in embry
Autor:
Kikianne Kroeske, Sam Millet, E. Arévalo Sureda, Marc Heyndrickx, Nadia Everaert, Martine Schroyen
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 7, Pp 100266-(2021)
ANIMAL
ANIMAL
Reduced protein levels in nursery diets have been associated with a lower risk of postweaning diarrhea, but the interaction with CP levels in maternal diet on the performance of the offspring remains unclear. The objective of this study was to determ
Autor:
E. Arévalo Sureda, Margareta Nyman, Frida Hållenius, Olena Prykhodko, Björn Weström, A. Lefrançoise, Nittaya Marungruang
Publikováno v:
Neurogastroenterology and motility : the official journal of the European Gastrointestinal Motility Society. 30(6)
Background Precocious maturation of the gastrointestinal barrier (GIB) in newborn mammals can be induced by dietary provocation, but how this affects the gut microbiota and the gut‐brain axis remains unknown. The objective of this study was to inve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.