Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"E. Ait Barka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lisa Sanchez, Bilal Yahiaoui, Christophe Clément, Cédric Jacquard, Mathilde Robineau, Qassim Esmaeel, A. Lekired, Nathalie Vaillant-Gaveau, N.E.H. Rabhi, Allaoua Silini, E. Ait Barka, Hafsa Cherif-Silini
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2018, 125 (6), pp.1836-1851. ⟨10.1111/jam.14082⟩
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2018, 125 (6), pp.1836-1851. ⟨10.1111/jam.14082⟩
Aims The study aimed for evaluate the efficacy of Pseudomonas knackmussii MLR6 on growth promotion, photosynthetic responses, pigment contents and gene expression of the plant model Arabidopsis thaliana under NaCl stress. Methods and results The stra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f45ce4f06484839cbbc6f004982da789
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02944762
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02944762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christophe Clément, M. von Jan, Hans-Peter Klenk, Yder Ouhdouch, Cathrin Spröer, Souad Loqman, Brahim Bouizgarne, E. Ait Barka
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY. 59:3063-3067
A novel actinomycete, strain S10(T), was isolated from rhizosphere soil of wild Vitis vinifera in Thinghir, Ouarzazate Province, Southern Morocco. The taxonomic status of this strain was established using a polyphasic approach. Strain S10(T) had whit
Autor:
Silvia Bautista-Baños, Charles L. Wilson, Mónica Hernández-López, M. G. Velázquez-del Valle, Elsa Bosquez-Molina, E. Ait Barka, A. N. Hernández-Lauzardo
Publikováno v:
Crop Protection. 25:108-118
Chitosan, a given name to a deacetylated form of chitin, is a natural biodegradable compound derived from crustaceous shells such as crabs and shrimps, whose main attributes corresponds to its polycationic nature. Chitosan has been proven to control
Autor:
A. V. Sturz, Bernard R. Glick, J.D. van Elsas, Denis Faure, Birgit Reiter, Jerzy Nowak, Joana Falcão Salles, Angela Sessitsch, Tom Coenye, E. Ait Barka, G. Wang-Pruski, Peter Vandamme
Publikováno v:
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, Microbiology Society, 2005, 55, pp.1187-1192. ⟨10.1099/ijs.0.63149-0⟩
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology 55 (2005) 3
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, 55, 1187-1192
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, 55(3), 1187-1192
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, Microbiology Society, 2005, 55, pp.1187-1192. ⟨10.1099/ijs.0.63149-0⟩
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology 55 (2005) 3
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, 55, 1187-1192
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, 55(3), 1187-1192
A Gram-negative, non-sporulating, rod-shaped, motile bacterium, with a single polar flagellum, designated strain PsJNT, was isolated from surface-sterilized onion roots. This isolate proved to be a highly effective plant-beneficial bacterium, and was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.