Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"E. Agosin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jose Chianale, Luis Villarroel, Carmen G. Parodi, Verónica Ferrer, Eduardo E. Agosin, Lorena Azocar, Marife Quirola, Pablo Besa, Gonzalo Latorre, Juan Francisco Miquel
Publikováno v:
Digestion. 90(1)
Background and Study Aims: Lactase non-persistence (LNP), or primary hypolactasia, is a genetic condition that mediates lactose malabsorption and can cause lactose intolerance. Here we report the prevalence of lactose intolerance in a double-blind pl
Publikováno v:
Journal of Biotechnology. 31:125-131
Economic segments with highest growth rates in Chile are those based on renewable resources like agriculture (fruits and vegetables), marine and forest products. Opportunities for biotechnology are based on a sound scientific base at universities, ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology and bioengineering. 76(1)
A lack of models and sensors for describing and monitoring large-scale solid substrate cultivation (SSC) bioreactors has hampered industrial development and application of this type of process. This study presents an indirect dynamic measurement mode
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Solid substrate fermentation of Monascus purpureus: growth, carbon balance, and consistency analysis
Publikováno v:
Biotechnology progress. 16(2)
Solid substrate fermentation (SSF) of Monascus purpureus on rice is a promising new technology for obtaining natural pigments. However, before attempts can be made at maximizing pigment yield, all significant macroscopic compounds should be assayed.
Publikováno v:
Advances in Solid State Fermentation ISBN: 9789048149049
The kinetic parameters for growth and production of gibberellins by Gibberella fujikuroi, grown on liquid (LC), and solid substrate (SSC) cultivation, were compared. For the latter, organic (OSC) and inert (ISC) support cultures were investigated. Si
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::184ad26d4b7b6ca8c6e62a3d1ef0eeba
https://doi.org/10.1007/978-94-017-0661-2_29
https://doi.org/10.1007/978-94-017-0661-2_29