Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"E. APOSTOLOVA"'
Autor:
E. APOSTOLOVA, M. GOZMANOVA, L. NACHEVA, Z. IVANOVA, V. TONEVA, I. MINKOV, V. BAEV, G. YAHUBYAN
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 64, Iss 1, Pp 541-550 (2020)
Small RNAs (sRNAs) are essential components of gene-regulatory networks, which guide plant development and tune it to environmental challenges. Though the past years have witnessed evidences on sRNA importance for stress response, there is scarce dat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d6a733c96841ff9a62b8aef30e5d04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Iliev, E. Apostolova, N. Hadjieva, K. Kostadinov, S. Filipov, S. Kostadinova, V. Baev, M. Gozmanova
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science and Technology. 19:9945-9956
Lettuce (Lactuca sativa) is one of the main off-season grown cultures under greenhouse conditions. However, this technology could have a significant environmental impact expressed as a loss of soil quality and biodiversity due to excessive fertilizat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Naimov, Detelina Belkinova, D. Basheva, I. Teneva, Gana Gecheva, N. Neykov, E. Apostolova, D. Moten
Publikováno v:
Applied Ecology and Environmental Research. 19:849-866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Die Pharmazie. 75(2)
Microencapsulation is one of the most commonly used taste masking techniques. It can be accomplished by various methods, including coacervation, solvent evaporation, extrusion and spray-drying. Enalapril maleate, a bitter-tasting ACE-inhibitor, is av
Publikováno v:
Neuroscience Applied. 1:100634