Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"E. Bertolone"'
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 237:897-904
Phenolic compounds belonging to the group of stilbenes have recently received a particular attention as bioactive compounds because of their role in plant physiology and for their antioxidant properties. Monomer stilbenes in grapes are mainly present
Publikováno v:
Plant Biosystems - An International Journal Dealing with all Aspects of Plant Biology. 145:106-115
Green compost, produced from green wastes, is characterized by high quality standards. The influence of soil amendment with green compost and with an arbuscular mycorrhizal (AM) fungal-rhizobacterial mixed inoculum on plant growth and on yield and qu
Autor:
F. Ajmone Marsan, Simona Belviso, Laura Bardi, F. Opsi, C. Martini, G. Masoero, Mario Marzona, E. Bertolone
Publikováno v:
Journal of Inclusion Phenomena and Macrocyclic Chemistry. 57:439-444
In situ bioremediation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) polluted soils can be improved by the augmentation of degrading microbial populations and by the increase of hydrocarbon bioavailability. β-cyclodextrin (β-CD) significantly accelerat
Autor:
Daniela Borsa, Rocco Di Stefano, Federico Piano, Andriani Asproudi, E. Bertolone, Giacomo Anselmi
Publikováno v:
OENO One, Vol 49, Iss 1, Pp 59-69 (2015)
Aim: Proanthocyanidin (PA) content, composition and evolution during berry development was determined in two cv., Nebbiolo and Barbera, quite different in their polyphenolic profile.Methods and results: PAs were extracted separately from seeds and sk
Publikováno v:
Journal of Inclusion Phenomena & Macrocyclic Chemistry; Apr2007, Vol. 57 Issue 1-4, p439-444, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.