Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"E., Shahanas"'
Autor:
Sudheer Kundukulanagara Pulissery, E. Shahanas, Prabha Vithu, Sankalpa Kallahalli Boregowda, Anjineyulu Kothakota, R. Pandiselvam
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. :1-16
Publikováno v:
Agricultural Reviews. Apr-Jun2019, Vol. 40 Issue 2, p143-149. 7p.
Publikováno v:
Agricultural Reviews.
Cocoa is regarded as a super food due to its high nutrient content and proven health benefits. Cocoa beans are rich in carbohydrate (31%), protein (11%), fat (54%), fibre (16%) and minerals. Cocoa is a good source of bioactive compounds too. The majo
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
The state fruit of Kerala, jack, is a miraculous fruit due to its nutrient profile, health benefits and greater potential for value addition. It can be better utilised if consumer acceptable products are prepared from this fruit. The growing demand f
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Jam was standardised by incorporating tender coconut pulp at various levels with fruit pulp of pineapple, mango, grapes and papaya. On the basis of nutritional qualities, jam prepared with 25% TCP Tender coconut pulp and 75% pineapple pulp were found
Autor:
C. L. Sharon, E. Shahanas, E. R. Aneena, J. S. Minimol, Seeja Thomachan Panjikkaran, B. Suma, P. R. Remya
Publikováno v:
The Indian Journal of Nutrition and Dietetics. 57:73
Cocoa (Theobroma cacao L) is the only source of fashionable delicacy “Chocolate”. However, reduction in quality of processed beans due to accumulation of free fatty acid is a major problem. It is expected that the free fatty acid content must be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Horticulture. 72:566
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.