Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"E Subroto"'
Publikováno v:
Food Research. 7:76-92
Iron is a mineral that plays an important role, especially to prevent anaemia through the production of red blood cells. Iron also plays a role in physiological processes, such as the activation of enzymes and hormones, as well as increasing the immu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pakistan Journal of Biological Sciences. 24:699-705
lbgBackground and Objective:l/bg Laccase is one of the ligninolytic enzymes classified as a multicopper oxidoreductase group that has the ability in oxidizing phenolic compounds and has widespread use in both food and non-food industries. This enzyme
Publikováno v:
Food Research. 5:497-505
Ginger is a spice type used by rhizome. Ginger has long been used to heal various diseases, including inflammation and digestive disorders. As the development of science, the food and health sector, mostly use ginger as functional food and medicine b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pakistan journal of biological sciences : PJBS. 24(6)
lt;bgt;Background and Objective:lt;/bgt; Laccase is one of the ligninolytic enzymes classified as a multicopper oxidoreductase group that has the ability in oxidizing phenolic compounds and has widespread use in both food and non-food industries. Thi
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1024:012056
Peanut oil has fairly low oxidation stability compared to some other vegetable oils, so it is easily damaged. The Accelerated Shelf-Life Testing (ASLT) method can be used to determine the shelf life of peanut oil due to oxidative damage. The purpose
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.