Zobrazeno 1 - 10
of 604
pro vyhledávání: '"E Skrzypczak"'
Autor:
A. Ludwiczak, J. Składanowska-Baryza, B. Kuczyńska, E. Sell-Kubiak, M. Stanisz, E. Skrzypczak
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 6, Pp 100848- (2023)
Increasing the knowledge of rabbit milk can help in breeding practice to solve issues considering the health and growth of rabbit kits. The goal of the study was to perform a broad physicochemical analysis of rabbit milk and examine the effect of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55d91655de064f1cbc3c7150c88240c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 57, Iss 3, Pp 95-107 (2012)
The study aimed at an evaluation of fattening and slaughter performance as well as meat quality of the native Złotnicka Spotted (ZS) pigs and its crosses with Duroc pigs. The experimental material comprised 60 fatteners, divided into three genetic g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6e1d5fb5ef94039b314b2553f1a4247
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 12, Iss 4, Pp 615-624 (2012)
Experimental material consisted of 112 carcasses of crossbred fatteners (złp x dur) and 16 purebred animals (złp). The following traits were analyzed in postslaughter evaluation: carcass weight (kg), mean backfat thickness (mm), height of the longi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dc9028e872045358d987258b72d8ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Reproduction in Domestic Animals. 51:91-97
Experiments revealed that it is necessary to get rid of genotypes RYR1C/T and RYR1T/T because of problems with meat quality and reproduction of gilts and sows. This phenomenon, however, is of individual nature and is characterized by high variability
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.