Zobrazeno 1 - 10
of 309
pro vyhledávání: '"E Neviani"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scienza e Tecnica Lattiero Casearia. 72:44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology. 17:671-677
Several industrial and artisan Italian cheeses were screened for the presence of vancomycin-resistant enterococci (VRE). One hundred and two strains, mostly belonging to the species Enterococcus faecium after species-specific PCR identification, were
Autor:
E. Neviani, G. Giraffa
Publikováno v:
Food Microbiology. 16:205-210
Sixty-two strains of Lactobacillus helveticus isolated from whey starter cultures for Grana Padano cheese and from the cheese curd after moulding were grouped by PCR fingerprinting and SDS-;PAGE fingerprinting of cell wall proteins. Strain clustering