Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"E Nazifi"'
Publikováno v:
Majallah-i ḥifāẓat-i giyāhān, Vol 30, Iss 1, Pp 143-150 (2016)
Introduction: Among legume crops, common bean (Phaseolus vulgaris L.) is one of the most important worldwide crops, because of its cultivation area and nutritional value. The closely related potyviruses Bean common mosaic virus (BCMV) and Bean common
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af91a1b8aa3047129f398f0ce05f06e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HAJIMOHAMMADI, Ali1, BARMAKI, Mojtaba1, BABAZADEH, Daryoush1 Daryoush.babazadeh@shirazu.ac.ir, NAZIFI, Saeed1, RAZAVI, Seyed Amin1, DANESHI, Mojtaba2
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Nov/Dec2024, Vol. 30 Issue 6, p761-767. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural product research. 24(14)
A hydrodistillation sampling method, coupled to gas chromatography-mass spectrometry, was used in monitoring the volatile organic compounds in flowers of Astragalus sahendi. Accordingly, a total of 48 compounds were recognised, which were united by t