Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"E Munkhbat"'
Autor:
J Ganbaatar, EE Shults, TN Petrova, MM Shakirova, D Otgonsuren, E Munkhbat, D Badamkhand, GA Tolstikov, D Batsuren
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 0, Pp 23-27 (2014)
DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjc.v13i0.155 Mongolian Journal of Chemistry Vol.13 2012: 23-27
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4a398fc7b884e0ab796eb37769feea4
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 0, Pp 88-91 (2014)
Spent brewer’s yeast (Saccharomyces cerevisiae) is a rich source of protein, vitamins and widely used as a raw material for production of food supplements. The autolysis and enzymatic treatment of spent brewer’s yeast using Pancreatin (2.5%) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03151dd4e41840c198705feec0723b63
Autor:
D Badamkhand, D. Otgonsuren, GA Tolstikov, EE Shults, MM Shakirova, D. Batsuren, E Munkhbat, J. Ganbaatar, T. N. Petrova
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 0, Pp 23-27 (2014)
It was shown that the plant Peucedanum baicalense (Redow.) Koch is the source of valuable coumarins. Five linear furocoumarins - isoimperatorin, fellopterin, 8-(1,1-dimethylallyloxy) bergapten, deltoin and marmesin were isolated from the roots of Peu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.