Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"E Moreno-Martínez"'
Autor:
M Mendoza-Elos, E Andrio-Enríquez, JM Juarez-Goiz, C Mosqueda-Villagómez, L Latournerie-Moreno, G Castañón-Nájera, A López-Benítez, E Moreno-Martínez
Publikováno v:
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios, Vol 22, Iss 2 (2014)
El objetivo de esta investigación fue medir la humedad, grasa, proteína, ceniza y carbohidratos totales en la semilla completa, y cuantificar la lisina y triptófano en la semilla entera, el endospermo y el germen en cuatro genotipos de maíz QPM (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/295e320d66334764ae13591080b6e4d5
Autor:
I. Romero Bhathal, M. Vall Naves, L. Castelltort Mascó, C. E. Moreno Martínez, P. Rivera Soria, M. Puyada Jáuregui, A. Arias López, S. Salvans Ruiz, M. Sadurní Sardà
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 51:524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. del Real-López, Rosalba Zepeda-Bautista, J. L. Arellano-Vázquez, C. Valderrama-Bravo, E. Moreno-Martínez, M. E. Pahua-Ramos, A. Dominguez-Pacheco, Claudia Hernández-Aguilar
Publikováno v:
International Agrophysics. 31:129-138
In maize plant breeding aimed at producing a hybrid, it is necessary to characterize the parents and hybrids by their agronomic aspects and grain quality so that the processing industry may offer consumers a quality product and also improve its effic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Dominguez-Pacheco, Y. López-Ramírez, S. Jiménez-Ambriz, A. Oaxaca-Luna, C. Valderrama-Bravo, E. Moreno-Martínez, Claudia Hernández-Aguilar
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 61:496-502
Nixtamalization is an important process because it results in an increased calcium intake in consumers eating products that have been thus prepared. Nixtamalization generates a high amount of organic waste called nejayote. The objective of this resea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Dominguez-Pacheco, Alfredo Cruz-Orea, Claudia Hernández-Aguilar, C. L. Rodríguez-Páez, E. Moreno-Martínez, R. Rico-Molina, A. Carballo-Carballo
Publikováno v:
International Journal of Thermophysics. 38
The knowledge about a seed’s optical parameters is of great relevance in the seed technology practice. Such parameters provide information about its absorption and reflectance, which in turn is related to its color, quality, and health condition. T
Autor:
E. Moreno Martínez, F. Quezada, J. Tortora Perez, J. H. Lara Puente, A Ciprian Carrasco, C. Moreno Ramos, Isabelle P. Oswald, S. Mendoza Elvira
Publikováno v:
Journal of Animal and Veterinary Advances. 9:1301-1310