Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"E Holen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.H. Miao, S.C. Remø, M. Espe, A.J.P. Philip, K. Hamre, P.G. Fjelldal, K. Skjærven, E. Holen, V. Vikeså, N.H. Sissener
Publikováno v:
Fishshellfish immunology. 123
This study sought to investigate whether a "natural diet" (mimicking the fatty acid composition of freshwater aquatic insects eaten by salmon parr) during the freshwater (FW) life stage of pre-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.) affected red blood
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. 31:952-964
Background Chicken ovomucoid (OM, Gal d 1) has an important role in the pathogenesis of IgE-mediated allergic reactions to hen's egg white. Objectives The purpose of this study was to clarify the mechanisms of T cell recognition of ovomucoid using in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Elsayed, E. Holen
Publikováno v:
Allergy. 50:249-256
The effect of disodium cromoglycate (DSCG) on in vitro proliferation of CD4 + and CD8 + T cells and CD19 + B cells, positively selected by immunomagnetic separation, was investigated. The cells were obtained from allergic patients with moderate serum
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Clinical and Laboratory Investigation. 51:17-31
Three major allergens from cod fish, egg white and tree pollen, were characterized by studies on their allergenic and antigenic structures. The major allergen of cod fish, Allergen M "parvalbumins pI 4.75", is composed of 113 amino acid residues with