Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"E Guerrero-Hurtado"'
Autor:
AA Garcia Robles, MDM Serrano Martin, MJ Párraga, E Guerrero Hurtado, P Polo Montanero, JL Poveda Andrés, M Aguar Carrascosa, A Gimeno Navarro
Publikováno v:
Section 7: Post Congress additions.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silvan JM; Microbiology and Food Biocatalysis Group (MICROBIO), Department of Biotechnology and Food Microbiology, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Guerrero-Hurtado E; Department of Production and Characterization of Novel Foods, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Gutierrez-Docio A; Department of Production and Characterization of Novel Foods, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Prodanov M; Department of Production and Characterization of Novel Foods, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Martinez-Rodriguez AJ; Microbiology and Food Biocatalysis Group (MICROBIO), Department of Biotechnology and Food Microbiology, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Antibiotics (Basel, Switzerland) [Antibiotics (Basel)] 2022 Dec 24; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 24.