Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"E Goddijn"'
Autor:
M. Van Kampen-Donker, Bennie P. M. Bloemberg, G. L. Obermann-De Boer, E Goddijn, C. de Lezenne Coulander, Daan Kromhout
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 51:123-129
Within the Zutphen Study dietary surveys using the cross-check dietary history method were carried out in 1960, 1965, 1970, and 1985. Of the 872 men aged 40-59 y examined in 1960, 315 participated in all four surveys. In 1985 a small random sample of
Autor:
H. B. Bueno-De-Mesquita, A.M. Jansen, Margreet A. Pols, W.A. van Staveren, H E Goddijn, Daan Kromhout, Marga C. Ocké
Publikováno v:
International journal of epidemiology. 26
Background A self-administered food frequency questionnaire was developed for the Dutch cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC). Habitual consumption of 178 food items can be calculated from the questionnaire
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.