Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E Delfgou"'
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 34:89-94
In current models for predicting microbial growth, the lag phase duration is expressed as a function of the growth rate of the micro-organism. We observed that in addition to the growth rate (as influenced by incubation temperature and NaCl contents)
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology. 57:1914-1919
The polymerase chain reaction (PCR) was used as a tool for the detection of enterotoxigenic Escherichia coli in minced meat. With two synthetic 29-mer oligonucleotides, a 195-bp fragment from the E. coli heat-labile enterotoxin (LT) gene could be amp
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; Sep1986, Vol. 2 Issue 3, p53-56, 4p
Autor:
M. Eyles, E. Delfgou, S. Malcolm, P. A. Gibbs, M. Nafziger, P. Dodsworth, F. O'connor, H. J. Beckers, A. N. Sharpe, N. Malik, D. McLeish, E. Whitehead, L. R. Smith, J. M. Lanier, J. H. B. Christian, M. K. Rayman, S. McLaughlin
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. 33:85-92
Eight laboratories compared counts of Escherichia coli from naturally or artificially contaminated ground beef, other meats and poultry, vegetables, fish and shellfish, cheese, and diverse sources such as swabs, by the Anderson–Baird-Parker direct
Autor:
A N, Sharpe, M K, Rayman, N, Malik, H J, Beckers, E, Delfgou, J H, Christian, M, Eyles, P, Dodsworth, M, Nafziger, P A, Gibbs
Publikováno v:
Canadian journal of microbiology. 33(2)
Eight laboratories compared counts of Escherichia coli from naturally or artificially contaminated ground beef, other meats and poultry, vegetables, fish and shellfish, cheese, and diverse sources such as swabs, by the Anderson-Baird-Parker direct pl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.