Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"E Bonansea"'
Autor:
Marcelo Signorini, María Virginia Zbrun, Laureano Sebastian Frizzo, G.J. Sequeira, Lorena P. Soto, MG Altina, Rosmini, E Bonansea, Analía Romero-Scharpen
Publikováno v:
Archivos de Medicina Veterinaria; Vol. 45 Núm. 3 (2013); 273-282
www.scielo.cl
Archivos de medicina veterinaria v.45 n.3 2013
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Scopus-Elsevier
www.scielo.cl
Archivos de medicina veterinaria v.45 n.3 2013
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Scopus-Elsevier
Blood is a common by-product of the meat industry, which has several potential applications in the animal feed industry. However, since blood is highly susceptible to microbial spoilage, blood and its fractions are often not suitable ingredients for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.