Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"E Avila-Gonzalez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A García-Reyna, A Cortes-Cuevas, M Juárez-Ramírez, CC Márquez-Mota, G Gómez-Verduzco, J Arce-Menocal, E Ávila-González
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 25, Iss 1 (2023)
ABSTRACT An experiment was carried out to study the effect of different eubiotics on productive characteristics, intestinal integrity, as well as the content of enterobacteria in the cecum of broiler chickens. A completely randomized design with five
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e2a4d611a91431cbe6c855149d1bb6b
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 8:236-241
Genetic improvements in laying hens have increased egg productivity without increasing feed intake. Greater hen productivity may warrant increased amino acid needs. However, amino acid needs of commercial layers, beyond methionine and lysine, are poo
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 7:313-319
The most limiting amino acids in poultry (methionine, lysine, and threonine) have become increasingly available for dietary supplementation at economical prices. This has given poultry nutritionists the opportunity to formulate low crude protein diet
Autor:
E Avila-Gonzalez, Z I Tejada-Castañeda, E Moreno-Martínez, C Vásquez-Peláez, R A Cervantes-Olivares, E M Hernández-Baumgarten, M T Casaubon-Huguenin
Publikováno v:
Poultry science. 87(8)
Two studies were done to study detoxification of aflatoxin (AF)-contaminated chick feed with Nocardia corynebacteroides (NC). In the first study, pathogenicity of the bacteria was studied; in the second, the nutritional value of detoxified feed was e