Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"E Avila-González"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 17, Iss 2, Pp 247-254 (2015)
Two experiments were conducted to evaluate the nutritional quality of two sources of low-oil distiller's dried grains with solubles (DDGS) and their pigmenting ability for broiler chicken skin and egg yolks. In Experiment 1, 360 Bovan-White hens betw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5288675aae7d4227ace4ae167112d159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Y. Martinez Rojas, E Avila González, C. López Coello, J. Arce Menocal, T. T. dos Santos, J. Rubio Arguello
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 46, Iss 1, Pp 314-321 (2018)
In an acidic pH, the phytic acid is more soluble and therefore, more susceptible to the action of an exogenous phytase (Phy). 50 Hy-Line W36 hens were randomly allocated into five treatments, each one with 10 replicates (one bird/replicate): (1) Posi
Publikováno v:
Poultry science. 98(11)
As antioxidants such as some functional oils are good candidates to mitigate heat stress, a commercial blend of functional oils (Essential, Oligo Basics USA LLC, Cary, NC; active ingredients: cashew nut shell oil and castor oil) was used to study the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A García-Reyna, A Cortes-Cuevas, M Juárez-Ramírez, CC Márquez-Mota, G Gómez-Verduzco, J Arce-Menocal, E Ávila-González
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 25, Iss 1 (2023)
ABSTRACT An experiment was carried out to study the effect of different eubiotics on productive characteristics, intestinal integrity, as well as the content of enterobacteria in the cecum of broiler chickens. A completely randomized design with five
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e2a4d611a91431cbe6c855149d1bb6b