Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"E Aichinger"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Das Gesundheitswesen. 79:299-374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukas Kranzl, Agne Toleikyte, Richard Büchele, Marcus Hummel, E. Aichinger, Andreas Müller, Sebastian Forthuber, Jan Steinbach
Publikováno v:
Energy and Buildings. 231:110454
Around 25% of final energy consumption in the European Union is currently used for space heating. The potential for reducing this demand through renovation of existing buildings is very significant and recognised to be an important factor for reachin
Autor:
N Lubomierski, K Grün, M Schneider, K Rothfuss, E Aichinger, Jan Peveling-Oberhag, M Koch, J Albert, C Schäfer
Publikováno v:
72. Jahrestagung der Deutschen Gesellschaft für Gastroenterologie, Verdauungs- und Stoffwechselkrankheiten mit Sektion Endoskopie – 11. Herbsttagung der Deutschen Gesellschaft für Allgemein- und Viszeralchirurgie gemeinsam mit den Arbeitsgemeinschaften der DGAV.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 9, Iss 1, Pp 104-113 (2014)
Bristle crabs of the genus Pilumnus (Brachyura: Heterotremata: Pilumnidae) are common inhabitants of European waters. They are easily identifiable as a genus, but with the exception of P. inermis, intrageneric classification turns out to be quite com
Autor:
E. Aichinger, E. Lupberger, R. Oehme, Johanna Hebsaker, Jörg Fischer, S. Enkel, G. Blumenstock, Amir S. Yazdi, Alejandro Cabezas-Cruz, Tilo Biedermann, J. de la Fuente
Publikováno v:
Allergy 72, 2045-2047 (2017)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Allergy
Allergy, Wiley, 2017, 72 (12), pp.2044-2045. ⟨10.1111/all.13206⟩
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Allergy
Allergy, Wiley, 2017, 72 (12), pp.2044-2045. ⟨10.1111/all.13206⟩
Correspondence to the Editor.
We read with great interest the cross‐sectional study presented by Fischer et al.1 showing the higher risk to develop red meat allergy in individuals exposed to ticks and with a high prevalence of anti‐α‐Gal
We read with great interest the cross‐sectional study presented by Fischer et al.1 showing the higher risk to develop red meat allergy in individuals exposed to ticks and with a high prevalence of anti‐α‐Gal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3be68eec157b18bfe17692e8a37c5b2b
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=52483
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=52483