Zobrazeno 1 - 10
of 88 328
pro vyhledávání: '"E A Wilson"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 219-227 (2024)
By exploring the quality differences of Lilium davidii var. willmottiae (E. H. Wilson) Raffill from different origin and different specifications, the comprehensive evaluation system of L. davidii var. willmottiae was preliminarily established to pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb67222c1bfc438fb4e78d82d76628ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scripta Alumni, Vol 26, Iss 2 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f20b8582ae34d64b15dd043539fdd5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biodiversity Data Journal, Vol 9, Iss , Pp 1-13 (2021)
The digitization of historical collections aims to increase global access to scientific artifacts, especially those from currently inaccessible areas. Historical collections from North Korea deposited at foreign herbaria play a fundamental role in bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfab6ce19ec04c00a7dcec8ace0a881d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cadernos de Tradução, Vol 42, Iss 01 (2022)
Storni, Alfonsina. Sou uma selva de raízes vivas. Seleção, tradução e notas Wilson Alves-Bezerra. São Paulo: Iluminuras, 2020.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/672c7e4c25b64d72a5f95e26328e736d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Sep2024, Vol. 45 Issue 18, p219-227, 9p