Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"E 150c"'
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 10, Iss 12 (2012)
This EFSA statement is a refined exposure assessment of caramel colours (E 150a, E 150c and E 150d) taking into account additional information on its use in foods as consumed. The EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b30252c655144a3bcef036c4eea3ea0
Autor:
Elsinghorst, Paul W.1 (AUTHOR) paul.elsinghorst@uni-bonn.de, di Salvo, Martino L.2 (AUTHOR), Parroni, Alessia2 (AUTHOR), Contestabile, Roberto2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition & Medicinal Chemistry. Apr2015, Vol. 30 Issue 2, p336-340. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Computer und Recht; Mar2024, Vol. 40 Issue 3, p184-187, 4p
Autor:
SAKKAPLANGKUL, PUTTHA1 puttha.sa@kmitl.ac.th, BOKIL, VRUSHALI A.2 bokilv@math.oregonstate.edu
Publikováno v:
International Journal of Numerical Analysis & Modeling. 2021, Vol. 18 Issue 4, p524-568. 45p.
Autor:
Fierens, T.1 tine.fierens@vito.be, Van Holderbeke, M.1, Cornelis, C.1, Jacobs, G.2, Sioen, I.3,4, De Maeyer, M.4, Vinkx, C.5, Vanermen, G.2
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2018, Vol. 255, p372-379. 8p.
Autor:
Wilk, Marta1 marta.wilk@ue.wroc.pl, Krzywonos, Małgorzata1, Borowiak, Daniel1, Seruga, Przemysław1
Publikováno v:
Polish Journal of Environmental Studies. 2019, Vol. 28 Issue 1, p385-392. 8p.
Autor:
JANISZEWSKA-TURAK, EMILIA1 emilia_janiszewska_turak@sggw.pl, FRONIA, JUSTYNA2, KRÓLCZYK, JOLANTA B.2
Publikováno v:
Science, Nature, Technologies / Nauka, Przyroda, Technologie. 2018, Vol. 12 Issue 3, p249-12. 12p.
Autor:
Lehto, Sari1 (AUTHOR) sari.lehto@ec.europa.eu, Buchweitz, Maria2 (AUTHOR), Klimm, Alexandra2 (AUTHOR), Straßburger, Raphaela2 (AUTHOR), Bechtold, Cato1 (AUTHOR), Ulberth, Franz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2017, Vol. 34 Issue 3, p335-355. 21p.