Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Eßlinger, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mart, C., Kohlenbach, N.-D., Kühnel, K., Eßlinger, S., Czernohorsky, M., Ali, T., Weinreich, W., Eng, L.M.
The hafnium oxide (HfO2) material system offers a unique combination of outstanding physical properties, that enable a manifold of novel integrated ferroelectric, piezoelectric, and pyroelectric applications. Long-term stability is an essential conce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::bd30b7d57cb6ff50bdd9ce1122c3dc68
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/268678
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/268678
Autor:
Kirbach, S., Lederer, M., Eßlinger, S., Mart, C., Czernohorsky, M., Weinreich, W., Wallmersperger, T.
Piezoelectric thin films are of current interest in science and industry for highly integrated nano-electro-mechanical-systems and sensor devices. In this study, the dependence of the piezoelectric properties on the doping concentration in Si:HfO2 th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::ec46afea5813616c5e6eb32f02285e4a
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/268860
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/268860
Autor:
Mart, C., Kämpfe, T., Czernohorsky, M., Eßlinger, S., Kolodinski, S., Wiatr, M., Weinreich, W., Eng, L.M.
The accurate determination of electrocaloric coefficients in nanometer-thin, polycrystalline doped HfO2 is challenging and has led to very different values reported in the literature. Here, we apply two different methods in order to compare and analy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::c166e58223936b850d62636cdf5092f5
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/265847
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/265847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-177-S3-177, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-128-S3-128, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.