Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"E, Rurangwa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ingrid Coninx, Annabelle Daburon, Katrine Soma, John Wesonga, Bockline Omedo Bebe, Catherine Kilelu, Benson Obwanga, E. Rurangwa, Jessica Koge, Jan van der Lee, Ruerd Ruben, Asaah Ndambi, Simone van Vugt, Gonne Beekman, I. Koomen, Jan Joost Kessler, Indira Moreno Echeverri, Joyce Gema
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::450ff0f45d5a4e1abae534e346e770f1
https://doi.org/10.18174/524002
https://doi.org/10.18174/524002
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Rurangwa, M. Mwashasha, A. Elsen, D.L. Coyne, S.V. Gaidashova, J.M. Jefwa, Bernard Vanlauwe, P. Van Asten
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :479-486
Crop association with arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) often prove beneficial to crop productivity through a number of mechanisms, such as improved access to nutrients and water and pest and disease suppression. Banana and plantain (Musa spp.) are
Autor:
Gianina M. Bacanu, Jeroen Kals, Arjan P. Palstra, Maria Forlenza, Detmer Sipkema, Hauke Smidt, E. Rurangwa, Menno ter Veld
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 6 (2015)
Frontiers in Physiology 6 (2015)
Frontiers in Physiology
Frontiers in Physiology, 6
Frontiers in Physiology 6 (2015)
Frontiers in Physiology
Frontiers in Physiology, 6
Larval zebrafish was subjected to a methodological exploration of the gastrointestinal microbiota and transcriptome. Assessed was the impact of two dietary inclusion levels of a novel protein meal (NPM) of animal origin (ragworm Nereis virens) on the
Autor:
E. Rurangwa, Marc C.J. Verdegem
Publikováno v:
Reviews in Aquaculture 7 (2015) 2
Reviews in Aquaculture, 7(2), 117-130
Reviews in Aquaculture, 7(2), 117-130
Recirculation aquaculture systems (RASs) are increasingly considered as production systems of the future with a minimum ecological impact for the production of aquatic food. To maintain a good water quality and to produce quality and healthy fishery
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2f424060c2e339f6f30faf965406a728
https://research.wur.nl/en/publications/microorganisms-in-recirculating-aquaculture-systems-and-their-man
https://research.wur.nl/en/publications/microorganisms-in-recirculating-aquaculture-systems-and-their-man
Autor:
Zahra Geraylou, Frans Ollevier, Christophe M. Courtin, T. van der Wiele, Jan A. Delcour, E. Rurangwa, Johan Buyse
Publikováno v:
Journal of Aquaculture Research & Development, 5(2)
Journal of Aquaculture Research & Development 5 (2014) 2
Journal of Aquaculture Research & Development 5 (2014) 2
The in vitro fermentation of two Non-Digestible Oligosaccharide (NDO) preparations, Arabinoxylan- Oligosaccharides (AXOS) and Oligofructose (OF), and their respective monomeric sugars, xylose and fructose, were investigated by hindgut microbiota of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc2acb44478cd5f20daf53817ee48f3b
https://research.wur.nl/en/publications/fermentation-of-arabinoxylan-oligosaccharides-oligofructose-and-t
https://research.wur.nl/en/publications/fermentation-of-arabinoxylan-oligosaccharides-oligofructose-and-t
Autor:
T. Mugiraneza, G. Night, A. Nyirigira, E. Rurangwa, Eldad Karamura, P. van Asten, Bernard Vanlauwe, A. Rutikanga, A. Nduwayezu, F. Mukase, W. Jogo, D. Gahakwa, S.V. Gaidashova, G. Blomme, F. Opio, O. Ndayitegeye, W. Tinzaara, C. Murekezi, I. Rwomushana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c8ddfa741db438c4116004eb669b6d3f
https://doi.org/10.1079/9781780642314.0131
https://doi.org/10.1079/9781780642314.0131