Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"E, Monteleone"'
Autor:
Duika L. Burges Watson, A. Giboreau, J. Coveney, C. Kelly, M. Bensafi, A. Braud, A. Bruyas, F. Carrouel, H. Cartner, L.M. Cunha, V. Deary, A. Dougkas, E. Monteleone, V. Mourier, P. Singer, S. Spinelli
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 47, Iss , Pp 78-84 (2023)
Summary: An International Altered Taste Consortium (I-eAT) is proposed that seeks to utilise gastronomic and biopsychosocial insights to understand and help people who experience taste alterations. Altered eating experiences and a changed experience
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/507bcbaed67841b597a784bdac6731b2
Autor:
Alok A Khorana, Katherine Tullio, Paul Elson, Nathan A Pennell, Stephen R Grobmyer, Matthew F Kalady, Daniel Raymond, Jame Abraham, Eric A Klein, R Matthew Walsh, Emily E Monteleone, Wei Wei, Brian Hobbs, Brian J Bolwell
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 14, Iss 3, p e0213209 (2019)
BACKGROUND:Delays in time to treatment initiation (TTI) for new cancer diagnoses cause patient distress and may adversely affect outcomes. We investigated trends in TTI for common solid tumors treated with curative intent, determinants of increased T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0910c4e3845c48d9b1b4ec944c98300f
Autor:
Alok A Khorana, Katherine Tullio, Paul Elson, Nathan A Pennell, Stephen R Grobmyer, Matthew F Kalady, Daniel Raymond, Jame Abraham, Eric A Klein, R Matthew Walsh, Emily E Monteleone, Wei Wei, Brian Hobbs, Brian J Bolwell
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 14, Iss 4, p e0215108 (2019)
[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pone.0213209.].
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/318473c157554831a661d2237e462b10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Pierguidi, J. Prescott, S. Spinelli, C. Dinnella, A. De Toffoli, T.L. White, E. Monteleone
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 108:104857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.