Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"E, Garicano Vilar"'
Autor:
I. San Mauro Martin, S. Sanz Rojo, L. González Cosano, R. Conty de la Campa, E. Garicano Vilar, J.A. Blumenfeld Olivares
Publikováno v:
Neurología (English Edition), Vol 37, Iss 7, Pp 513-523 (2022)
Introduction: The Barratt Impulsiveness Scale (BIS) is a self-administered instrument designed to assess the personality/behavioural construct of impulsiveness. Impulsiveness has been associated with several psychiatric disorders, including attention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03667433bee9450ba8debd630c1840b3
Autor:
S. Sanz Rojo, L. González Cosano, J.A. Blumenfeld Olivares, I. San Mauro Martín, E. Garicano Vilar, R. Conty de la Campa
Publikováno v:
Neurología. 37:513-523
Resumen Introduccion La Escala de Impulsividad de Barratt (BIS) es un instrumento de autoinforme disenado para evaluar la construccion de personalidad y comportamiento de la impulsividad. La impulsividad se ha asociado con varios trastornos psiquiatr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I, San Mauro Martin, S, Sanz Rojo, L, González Cosano, R, Conty de la Campa, E, Garicano Vilar, J A, Blumenfeld Olivares
Publikováno v:
Neurologia (Barcelona, Spain).
The Barratt Impulsiveness Scale (BIS) is a self-administered instrument designed to assess the personality/behavioural construct of impulsiveness. Impulsiveness has been associated with several psychiatric disorders, including attention-deficit/hyper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergologia et Immunopathologia. 44:475-483
Background Present in several types of food, bioactive amines are described as organic bases of low molecular weight, which constitute a potential health risk. An awareness of amine levels in foods today is therefore important in relation to food saf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I, San Mauro-Martin, J, Onrubia-Gonzalez-De la Aleja, E, Garicano-Vilar, C, Cadenato-Ruiz, I, Hernandez-Villa, P, Rodriguez-Alonso, D, Pina-Ordunez, E, Fortunez-Garrido, P, Villacorta-Perez, C, Sanz-Guisado, P, Galdine-Martin, M A, Bonilla-Navarro, M, Figueroa-Borque, B, Garcia de Angulo-Garcia de Arboleya
Publikováno v:
Revista de neurologia. 62(11)
Intellectual disability refers to substantial limitations in intellectual functioning, affecting 0.7-1.5% of the population. People with intellectual disability have higher rates of obesity, since caloric values and nutritional status, are deficient.
Autor:
D A, Romo Orozco, Ad, Morales Hurtado, P, Mendive, F, Bentacor, E, Garicano Vilar, I, San Mauro Martín
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 32