Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"E, Boldrini"'
Autor:
R. Barbieri, F. Valoriani, S. Galetti, S. Gabriele, E. Boldrini, C. Bussei, M. Vinciguerra, M. Pantaleoni, R. Giannini, R. Menozzi
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:581-582
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural Hazards and Earth System Sciences, Vol 12, Iss 10, Pp 3013-3029 (2012)
In a world driven by the Internet and the readily accessible information it provides, there exists a high demand to easily discover and collect vast amounts of data available over several scientific domains and numerous data types. To add to the comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70fdda39b3f34fa5a0faba33b90916fe
Autor:
Ana Gutierrez-Lazaro, Daniel Velasco, Diego E. Boldrini, Pedro Yustos, Jesus Esteban, Miguel Ladero
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 3, p 75 (2018)
Glycerol carbonate (GC) is a value-added product originating from the valorization of widely available glycerol (Gly), a side stream from the production of biodiesel. Here we approach the production of this chemical comparing two reactions based on t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c87b4ceefac944559f87271a4c2cd7ff
Publikováno v:
Advances in Geosciences, Vol 28, Pp 17-27 (2010)
SeaDataNet is an EU funded project aiming to create and operate a pan-European, marine data infrastructure for managing the large and diverse datasets (i.e. temperature, salinity current, sea level, chemical, physical and biological properties) colle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84589edab3854097afdfb5ff6112e5a5
Autor:
R. Menozzi, F. Valoriani, F. Prampolini, F. Banchelli, E. Boldrini, F. Martelli, S. Galetti, R. Fari', S. Gabriele, P. Palumbo, D. Forni, M. Pantaleoni, R. D'Amico, A.R. Pecchi
Publikováno v:
Clinical Nutrition Espen
Background Sarcopenia was reported to be associated with poor clinical outcome, higher incidence of community-acquired pneumonia, increased risk of infections and reduced survival in different clinical settings. The aim of our work is to evaluate the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c47df37486fb1ae330cdfaa8ed5f2767
https://hdl.handle.net/11380/1264941
https://hdl.handle.net/11380/1264941
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniel Velasco, Ana Gutierrez-Lazaro, P. Yustos, Miguel Ladero, Jesús Esteban, Diego E. Boldrini
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 3, p 75 (2018)
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
instname
Fermantation
E-Prints Complutense: Archivo Institucional de la UCM
Universidad Complutense de Madrid
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Gutierrez-Lazaro, A, Velasco, D, Boldrini, D E, Yustos, P, Esteban, J & Ladero, M 2018, ' Effect of operating variables and kinetics of the lipase catalyzed transesterification of ethylene carbonate and glycerol ', Fermentation, vol. 4, no. 3 . https://doi.org/10.3390/fermentation4030075
Fermentation; Volume 4; Issue 3; Pages: 75
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
instname
Fermantation
E-Prints Complutense: Archivo Institucional de la UCM
Universidad Complutense de Madrid
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Gutierrez-Lazaro, A, Velasco, D, Boldrini, D E, Yustos, P, Esteban, J & Ladero, M 2018, ' Effect of operating variables and kinetics of the lipase catalyzed transesterification of ethylene carbonate and glycerol ', Fermentation, vol. 4, no. 3 . https://doi.org/10.3390/fermentation4030075
Fermentation; Volume 4; Issue 3; Pages: 75
Glycerol carbonate (GC) is a value-added product originating from the valorization of widely available glycerol (Gly), a side stream from the production of biodiesel. Here we approach the production of this chemical comparing two reactions based on t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.