Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Dzogbefia VP"'
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 9 (2009)
Cocoa pod husk (CPH) is a major agro-industrial residue in Ghana with a potential value as a low-cost unconventional feedstuff for livestock. However, its effective use is limited by poor nutrient composition, mainly due to its high lignocellulose or
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Laboratory Hematology; Dec2010, Vol. 32 Issue 6p1, pe197-207, 1p
Autor:
Kpikpi EN; Department of Biochemistry and Biotechnology, Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana; Department of Applied Biology, Faculty of Applied Sciences, University for Development Studies, Navrongo Campus, Ghana., Thorsen L; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, Denmark. Electronic address: lith@food.ku.dk., Glover R; Department of Applied Biology, Faculty of Applied Sciences, University for Development Studies, Navrongo Campus, Ghana., Dzogbefia VP; Department of Biochemistry and Biotechnology, Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana., Jespersen L; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, Denmark.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2014 Jun 16; Vol. 180, pp. 1-6. Date of Electronic Publication: 2014 Apr 04.