Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Dzogbefia, V. P."'
Publikováno v:
Biotechnology Research International. 2014, p1-9. 9p.
Autor:
Nsiah, K.1 knsiah.cos@knust.edu.gh, Dzogbefia, V. P.1, Ansong, D.2, Akoto, A. Osei2, Boateng, H.3, Ocloo, D.3
Publikováno v:
Clinical Medicine Insights: Blood Disorders. 2011, Issue 4, p1-9. 9p. 7 Charts, 1 Graph.
Autor:
NSIAH, K.1 knsiah.cos@knust.edu.gh, DZOGBEFIA, V. P.1, ANSONG, D.2, BOATENG, H.3, OCLOO, D.3, OSEI-FREMPONG, E.4, FREMPONG, N. KENA4, AKOTO, A. OSEI2
Publikováno v:
International Journal of Laboratory Hematology. Dec2010, Vol. 32 Issue 6p1, pe197-e207. 11p. 5 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2009, Vol. 33 Issue 1, p61-73. 13p. 1 Diagram, 3 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Dzogbefia, V. P.1 vicdzogbefia@yahoo.com, Djokoto, D. K.2
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2006, Vol. 30 Issue 1, p117-122. 6p. 4 Graphs.
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; Vol 47, No 1 (2014); 3-13
The dietary effects of pre-treated cocoa pod husk (CPH) on some blood indices of 21-day old COBB-500 finisher broiler chicks were evaluated in a 35-day experiment with a completely randomized design. The birds were allotted to seven treatments (diets
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Biotechnology; Jan1999, Vol. 13 Issue 1, p1-12, 12p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar1997, Vol. 73 Issue 3, p315-320, 6p