Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Dziedzoave, N.T."'
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(10):1349-1353
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(2):162-165
Publikováno v:
In Food Research International 2000 33(10):867-873
Publikováno v:
In Food Control 2000 11(4):297-303
Publikováno v:
In Food Control 1999 10(2):63-67
Publikováno v:
Journal of Applied Science and Technology; Vol 5, No 1 (2000); 142-147
In order to provide baseline data for developing standards for cassava fermented dough (agbelima) and standardizing the production process, an investigation was conducted to determine the extent of variation in certain quality indices of agbelima fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.