Zobrazeno 1 - 10
of 14 331
pro vyhledávání: '"Dyslipidaemias"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pamporis, Konstantinos, Karakasis, Paschalis, Simantiris, Spyridon, Sagris, Marios, Bougioukas, Konstantinos I., Fragakis, Nikolaos, Tousoulis, Dimitrios
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis March-April 2024 36(2):86-100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mach, François, Visseren, Frank L.J., Cater, Nilo B., Salhi, Nejoua, Soronen, Jarkko, Ray, Kausik K., Delgado, Victoria, Jukema, J. Wouter, Laufs, Ulrich, Zamorano, Jose-Luis, Ros, Emilio, Plat, Jogchum, Gesztes, Akos Gabor, Tokgozoglu, Lale, Packard, Chris, Libby, Peter
Publikováno v:
In Journal of Clinical Lipidology July 2024
Publikováno v:
Pharmacological Research, Vol 196, Iss , Pp 106936- (2023)
Atherosclerotic cardiovascular disease (ASCVD) is the leading cause of mortality and morbidity worldwide. Low-density lipoprotein cholesterol (LDL-C) is one of the most important causal factors for ASCVD. Based on the evidence of the clinical benefit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aee0f1bcd51449b8861975dab247252a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Catarina Alves, Beatriz Miranda, Oana Moldovan, Raquel Espírito Santo, Raquel Gouveia Silva, Sandra Soares Cardoso, Luísa Diogo, Mónica Seidi, Silvia Sequeira, Mafalda Bourbon
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2023)
Background: Dyslipidaemia represents a group of disorders of lipid metabolism, characterized by either an increase or decrease in lipid particles, usually associated with triglycerides, LDL cholesterol (LDL-C) and/or HDL cholesterol (HDL-C). Most hyp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a0bc5a3f654ae398334f101a2be906
Autor:
Vrablík, Michal1 (AUTHOR), Šarkanová, Ivana2 (AUTHOR), Breciková, Katarína2 (AUTHOR), Šedová, Petra3,4,5 (AUTHOR), Šatný, Martin1 (AUTHOR), Tichopád, Aleš6 (AUTHOR) ales.tichopad@ceeor.com
Publikováno v:
PLoS ONE. 5/22/2023, Vol. 17 Issue 5, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.