Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Dynamic capacities"'
Publikováno v:
South African Journal of Business Management, Vol 55, Iss 1, Pp e1-e13 (2024)
Purpose: This article establishes a connection between entrepreneurial orientation (EO) and firm performance, exploring the mediating effects of knowledge-based capabilities (KBC), social media use capabilities (SMUCs) and customer relationship manag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cffe71866379455089e098ae2ff68390
Autor:
Henry Fernandez-Pinto, Carlos Alfonso Mantilla Duarte, Stephanie Prada Villamizar, Jaime Enrique Sarmiento Suarez
Publikováno v:
Journal of Open Innovation: Technology, Market and Complexity, Vol 10, Iss 1, Pp 100229- (2024)
This research seeks to answer an investigation question, Open innovation exists in the Colombian industry? If that so, which is the core of that open innovation? For that the DANE’s annual manufactural survey was taken with the information of 6799
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebb41db262d0467e8a912939ee2728a0
Autor:
Nadathur, Prerna, author
Publikováno v:
Actuality Inferences : Causality, Aspect, and Modality, 2023, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780192849885.003.0006
Publikováno v:
Journal of Innovation and Entrepreneurship, Vol 10, Iss 1, Pp 1-24 (2021)
Abstract This study examined the impact of dynamic capacities on the performance of food and beverage enterprises in Lagos, Nigeria. The following sub-variables (strategic decision-making capacity, product innovation capacity, strategic flexibility,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4732eccaf294022863bf1ae11060339
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
James Onuche Ayegba, Zhou Lu Lin
Publikováno v:
International Entrepreneurship Review, Vol 6, Iss 1 (2020)
Objective: The essence of strategic management in every enterprise is targeted at creating value and adding competitive advantage for food and beverage enterprise. In the rapidly changing and complex environment, dynamic capacities play an important
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39caa0c39039492a961b8f8944f789a2
Résumé: Selon, Cohen Levinthal (1990) la capacité dynamique d'absorption des connaissances (CDAC) est définie comme la capacité des entreprises à reconnaître les nouvelles informations et à les assimiler aux connaissances existantes afin de l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::03e0e4b23d57fcd9fb004c8b0a72bf00
Publikováno v:
Dictamen Libre, Vol 8, Iss 17, Pp 65-72 (2015)
A review about the application of the dynamic capacities such as generating competitive advantage in different areas within an Enterprise was made. On the other hand, it was found that these capacities are being applied in intensive sectors of techno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/870d7178f60548e2a45f60562639350e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.