Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Dynamic Controlled Atmosphere"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 1, p 59 (2023)
The aim of this study is to assess the storability and nutritional value of new Polish apple cultivars recommended for cultivation after storage under low-oxygen atmospheric conditions (ULO and DCA). Fruit characteristics of ‘Chopin’ and clone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d643f1f36a4d43b7a3009c852f3f08c0
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert K. Prange, A. Harrison Wright
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 466 (2023)
An exploration of the range of expert opinions on the optimum storage temperature for apples and pears in RA (refrigerated air), CA (controlled atmosphere), and DCA (dynamic controlled atmosphere) is provided, based on the accumulated postharvest dat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9beb310179d44bab96b977427d17c8f3
Autor:
James Mattheis, David R. Rudell
Publikováno v:
HortScience, Vol 56, Iss 2, Pp 173-176 (2020)
Postharvest management of apple fruit ripening using controlled atmosphere (CA) storage can be enhanced because CA oxygen concentration is decreased to close to the anaerobic compensation point (ACP). Monitoring fruit chlorophyll fluorescence (CF) is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fde984529774634b494c8d55b3cec8d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarlanović Jelena, Petreš Mladen, Grahovac Mila, Milić Biserka, Magazin Nenad, Hrustić Jovana, Mihajlović Milica
Publikováno v:
Pesticidi i Fitomedicina, Vol 33, Iss 2, Pp 109-117 (2018)
Fusarium species are increasingly detected as the causal agents of decay of stored apple fruits. Fusarium avenaceum is particularly significant due to its predominant occurrence among Fusarium species in stored apple fruits and its ability to produce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf905bdf4be14178909cf20f07f801c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.