Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dykes, Stuart"'
Autor:
Dykes, Stuart
The technique of micro-oxygenation involves the deliberate addition of continuous, metered amounts of oxygen into a vessel of bulk wine during the maturation period (between the end of fermentation and bottling). The aim of the process is to improve
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2292/2578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cushing, Jeremy, Filby, John, Meadowcroft, Michael, Peacegood, Alan, Yates, Chris, Dykes, Stuart, Carlisle, Manus, Miller, John, Khasriya, Jet, Penny, Pete, Stotesbury, John A., Thorp, Mark, Collerton, Phil, Newbigin, John
Publikováno v:
New Statesman; 12/1/2017, Vol. 146 Issue 5395, p10-11, 2p
Autor:
Dykes, Stuart1
Publikováno v:
Dairy Industries International. Jul2016, Vol. 81 Issue 7, p20-20. 1p.
Autor:
Dykes, Stuart, Kilmartin, Paul
Publikováno v:
Australian & New Zealand Wine Industry Journal; Sep2007, Vol. 22 Issue 5, p31-45, 11p, 4 Diagrams, 5 Charts, 9 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brajkovich M; Kumeu River Wines, P.O. Box 24, Kumeu, New Zealand., Tibbits N, Peron G, Lund CM, Dykes SI, Kilmartin PA, Nicolau L
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2005 Dec 28; Vol. 53 (26), pp. 10006-11.