Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Dykes, Stuart"'
Autor:
Dykes, Stuart1
Publikováno v:
Dairy Industries International. Jul2016, Vol. 81 Issue 7, p20-20. 1p.
Autor:
Dykes, Stuart
The technique of micro-oxygenation involves the deliberate addition of continuous, metered amounts of oxygen into a vessel of bulk wine during the maturation period (between the end of fermentation and bottling). The aim of the process is to improve
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2292/2578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cushing, Jeremy, Filby, John, Meadowcroft, Michael, Peacegood, Alan, Yates, Chris, Dykes, Stuart, Carlisle, Manus, Miller, John, Khasriya, Jet, Penny, Pete, Stotesbury, John A., Thorp, Mark, Collerton, Phil, Newbigin, John
Publikováno v:
New Statesman; 12/1/2017, Vol. 146 Issue 5395, p10-11, 2p
Autor:
Dykes, Stuart, Kilmartin, Paul
Publikováno v:
Australian & New Zealand Wine Industry Journal; Sep2007, Vol. 22 Issue 5, p31-45, 11p, 4 Diagrams, 5 Charts, 9 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myers, John S., Shaw, Russell D.
Publikováno v:
Tectonics; Dec96, Vol. 15 Issue 6, p1431, 16p, 13 Charts
Autor:
Anthony King
Football constitutes a vivid public ritual in contemporary European culture through which emergent social solidarities and new economic networks have come into being. This fascinating and unique volume traces the transformation of European football f