Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dyer, Kathryn Ann"'
Autor:
Watson, Nerylee Ann, Dyer, Kathryn Ann, Buckley, Jonathan David, Brinkworth, Grant David, Coates, Alison Mary, Parfitt, Gaynor, Howe, Peter Ranald Charles, Noakes, Manny, Dye, Louise, Chadwick, Helen, Murphy, Karen Joy
Publikováno v:
In Contemporary Clinical Trials November 2015 45 Part B:217-225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catherine Yandell, Samantha Morgillo, Alison M. Hill, Alison M. Coates, Jonathan D. Buckley, Andrew Scholey, Kathryn A. Dyer
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 4
Nutrients, Vol 12, Iss 1180, p 1180 (2020)
Volume 12
Issue 4
Nutrients, Vol 12, Iss 1180, p 1180 (2020)
Long term nut consumption is associated with reduced risk of coronary heart disease and better cognitive function. This study examined supplementing habitual diets with almonds or carbohydrate-rich snack foods (providing 15% energy) on biomarkers of
Autor:
Peter R. C. Howe, Nerylee Watson, Kathryn A. Dyer, Karen J. Murphy, Jonathan D. Buckley, Gaynor Parfitt, Grant D. Brinkworth, Manny Noakes, L. Dye, H.K. Chadwick, Alison M. Coates
Publikováno v:
Contemporary Clinical Trials. 45:217-225
Background: Hypocaloric low-fat diets, high in protein with moderate carbohydrate (HP) can enhance weight loss, improve glycaemic control and improve cardiometabolic health risk factors in type 2 diabetes mellitus (T2DM). However, it is unclear wheth
Autor:
Grant D. Brinkworth, Alison M. Coates, Kathryn A. Dyer, Jonathan D. Buckley, Gaynor Parfitt, Peter R. C. Howe, Nerylee Watson, Manny Noakes, Karen J. Murphy
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Nutrition Journal
Nutrition Journal
Background Although higher-protein diets (HP) can assist with weight loss and glycemic control, their effect on psychological wellbeing has not been established. The objective of this study was to compare the effects of a HP and a higher-carbohydrate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2e42080c4e07fb1e76f6b84b6dd88e7b
https://hdl.handle.net/11541.2/132849
https://hdl.handle.net/11541.2/132849