Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Dworschák, E."'
Publikováno v:
Nutritio et dieta, 1965 Jan 01. 7(2), 136-154.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45096117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zeitschrift für Ernäehrungswissenschaft; Dec1988, Vol. 27 Issue 4, p207-215, 9p
Autor:
Antal, M., Zajkás, G., Rajháthy, B., Nagy, K., Szántó, É., Thur, M., Dworschák, E., Gergely, A., Bedö, M., Bíró, G.
Publikováno v:
Zeitschrift für Ernäehrungswissenschaft; Jun1988, Vol. 27 Issue 2, p101-108, 8p
Publikováno v:
Zeitschrift für Ernäehrungswissenschaft; Sep1987, Vol. 26 Issue 3, p165-170, 6p
Autor:
Dworschák, E., Prohászka, L.
Publikováno v:
Zeitschrift für Ernäehrungswissenschaft; Jun1986, Vol. 25 Issue 2, p96-102, 7p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1987, Vol. 37 Issue 3, p275-281, 7p