Zobrazeno 1 - 10
of 336
pro vyhledávání: '"Dworschák, E."'
Publikováno v:
Nutritio et dieta, 1965 Jan 01. 7(2), 136-154.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45096117
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Oct2024, Vol. 21 Issue 152, p209-223. 15p.
Autor:
Rahman, Mahmudur1,2 (AUTHOR) ben.liu@scu.edu.au, Khatun, Amina1,2 (AUTHOR) amina.khatun@scu.edu.au, Liu, Lei2 (AUTHOR), Barkla, Bronwyn J.2 (AUTHOR) bronwyn.barkla@scu.edu.au
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 16, p9039. 46p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dworschák, E., Carpenter, Kenneth J.
Publikováno v:
CRC Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Sep1980, Vol. 13 Issue 1, p1-40, 40p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A Review of the Utilization of Canola Protein as an Emulsifier in the Development of Food Emulsions.
Autor:
Tang, Yan Ran1 (AUTHOR) yanran.tang@usask.ca, Ghosh, Supratim1 (AUTHOR) supratim.ghosh@usask.ca
Publikováno v:
Molecules. Dec2023, Vol. 28 Issue 24, p8086. 16p.
Publikováno v:
Zeitschrift für Ernäehrungswissenschaft; Dec1988, Vol. 27 Issue 4, p207-215, 9p