Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Dwiatmaka, Yohanes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biomaterials Science -- Polymer Edition; 2024, Vol. 35 Issue 2, p146-163, 18p
Publikováno v:
Majalah Obat Tradisional; Vol 28, No 1 (2023); 10-15
Tempeh is an Indonesian food made of soybean (Glycine max (L.) Merr.) by fermentation using Rhizopus spp mold. Soybean has a high content of protein, fatty acids, vitamins, and isoflavone glycosides. Isoflavone glycosides are poorly absorbed in the h
Autor:
Setiawati A; Faculty of Pharmacy, Sanata Dharma University, Paingan, Maguwoharjo, Depok, Sleman, Yogyakarta 55281, Indonesia., Tricahya K; Faculty of Pharmacy, Sanata Dharma University, Paingan, Maguwoharjo, Depok, Sleman, Yogyakarta 55281, Indonesia., Dika Octa Riswanto F; Faculty of Pharmacy, Sanata Dharma University, Paingan, Maguwoharjo, Depok, Sleman, Yogyakarta 55281, Indonesia., Dwiatmaka Y; Faculty of Pharmacy, Sanata Dharma University, Paingan, Maguwoharjo, Depok, Sleman, Yogyakarta 55281, Indonesia.
Publikováno v:
Journal of biomaterials science. Polymer edition [J Biomater Sci Polym Ed] 2024 Feb; Vol. 35 (2), pp. 146-163. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 25.