Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Dusart, L."'
Publikováno v:
In NPG Neurologie - Psychiatrie - Geriatrie June 2016 16(93):171-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ludovic Brossard, Nathalie Quiniou, Marcon, M., Dusart, L., Guyot, Y., Pampouille, E., Lopez, V., Pomar, C., Raphaël Gauthier, Charlotte Gaillard, Jean-Yves Dourmad, Bertrand Méda
Publikováno v:
Défis scientifiques Phase
Défis scientifiques Phase, Nov 2019, Rennes, France. 2019
HAL
Défis scientifiques Phase, Nov 2019, Rennes, France
Défis scientifiques Phase, Nov 2019, Rennes, France. 2019
HAL
Défis scientifiques Phase, Nov 2019, Rennes, France
L'accroissement de l'efficacité alimentaire est un élément clé de la durabilité économique et environnementaledes systèmes de productions animales. Cet accroissement peut être réalisé par l'application de technologiesinnovantes telles que l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2bbedabdfccd65052ae6a8eeaa87313f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02420437
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02420437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dusart, L.
Publikováno v:
Zeitschrift für Analytische Chemie; 1876, Vol. 15 Issue 1, p505-507, 3p