Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Durrieu, Jessica"'
Autor:
Valentini, Luzia, Pinto, Alessandro, Bourdel-Marchasson, Isabelle, Ostan, Rita, Brigidi, Patrizia, Turroni, Silvia, Hrelia, Silvana, Hrelia, Patrizia, Bereswill, Stefan, Fischer, André, Leoncini, Emanuela, Malaguti, Marco, Blanc-Bisson, Christéle, Durrieu, Jessica, Spazzafumo, Liana, Buccolini, Fabio, Pryen, Florence, Donini, Lorenzo Maria, Franceschi, Claudio, Lochs, Herbert
Publikováno v:
In Clinical Nutrition August 2015 34(4):593-602
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FISCHER, André, BLANC-BISSON, Christèle, DONINI, Lorenzo Maria, VALENTINI, Luzia, PINTO, Alessandro, BOURDEL-MARCHASSON, Isabelle, OSTAN, Rita, BRIGIDI, Patrizia, TURRONI, Silvia, HRELIA, Silvana, HRELIA, Patrizia, BERESWILL, Stefan, LEONCINI, Emanuela, MALAGUTI, Marco, ELE BLANC-BISSON, Christ, DURRIEU, Jessica, SPAZZAFUMO, Liana, BUCCOLINI, Fabio, PRYEN, Florence, DONINI, Lorenzo, FRANCESCHI, Claudio, LOCHS, Herbert
Publikováno v:
Clinical Nutrition
Clinical Nutrition, Elsevier, 2015, 34 (4), pp.593-602. ⟨10.1016/j.clnu.2014.09.023⟩
Clinical Nutrition, Elsevier, 2015, 34 (4), pp.593-602. ⟨10.1016/j.clnu.2014.09.023⟩
OBJECTIVES: To assess the impact of a personalized diet, with or without addition of VSL#3 preparation, on biomarkers of inflammation, nutrition, oxidative stress and intestinal microbiota in 62 healthy persons aged 65-85 years. DESIGN: Open label, r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.