Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Durmelat, Sylvie"'
Autor:
Durmelat, Sylvie
Publikováno v:
Gastronomica, 2019 Oct 01. 19(3), 60-66.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26854620
Autor:
Durmelat, Sylvie
That couscous has become a favorite dish of the French is often presented as an evidence, one that effectively obscures the crucial role that decolonization and food industrialization played in this North African specialty's introduction into the Fre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=openedition_::ed85152382fd41c316adcad04f996741
http://journals.openedition.org/ephaistos/9772
http://journals.openedition.org/ephaistos/9772
Autor:
Durmelat, Sylvie
Publikováno v:
Journal of Caribbean Literatures, 2006 Oct 01. 4(2), 166-174.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40986201
Autor:
Durmelat, Sylvie
Publikováno v:
Journal of Caribbean Literatures, 2006 Oct 01. 4(2), 109-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40986196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durmelat, Sylvie
Publikováno v:
Contemporary French Civilization; 2017, Vol. 42 Issue 3/4, p391-407, 17p
Autor:
Durmelat, Sylvie
Publikováno v:
Food & Foodways: History & Culture of Human Nourishment; Jan-Jun2015, Vol. 23 Issue 1/2, p104-126, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.