Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Duret, M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2013 138(1):709-717
Publikováno v:
In Brain and Cognition 2009 69(3):490-494
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquacutural Engineering
Aquacutural Engineering, 2015, 66, pp.52-61
Aquacutural Engineering, 2015, 66, pp.52-61
International audience; The possibility of using the natural biofiltration power of blue mussels (Mytilus edulis, 0.37 ± 0.08 g ind−1 dry weight) to dampen the potential detrimental effect of phytoplankton blooms on juvenile farmed sea bass (Dicen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cf9e6dc9105ec56d3ebd679f10070855
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01274878
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01274878
Publikováno v:
Antike Kunst, no. 57, pp. 116-126
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1900::097f936aff5f8f59251ebe0e1030836b
https://serval.unil.ch/notice/serval:BIB_EF70835F44FF
https://serval.unil.ch/notice/serval:BIB_EF70835F44FF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.