Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Duque W"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Corcellas, C., Feo, María Luisa, Torres, J.P.M., Malm, O., Ocampo-Duque, W., Eljarrat, Ethel, Barceló, Damià
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5adc5db0c60a5f9db8352f434a226e17
http://hdl.handle.net/10261/216003
http://hdl.handle.net/10261/216003
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pujolasus, Edgar, Betró, S, Seguí Julià, Xavier, Agueda Costafreda, Alba|||0000-0001-5021-8014, Casal Fàbrega, Joaquim|||0000-0001-5334-4059, Ocampo-Duque, W, Rudolph, I, Barra, Ricardo, Páez, M, Barón, E, Santín, G, Eljarrat, Ethel, Barceló Cullerés, Damià, Darbra Roman, Rosa Maria|||0000-0003-4076-6898
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Jaume I
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Brominated flame retardants (BFR) are pollutants that represent a threat to both human health and environment due to their industrial use, their persistence and their ability to bioaccumulate and biomagnify in food chains, especially in the aquatic o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::316c0906fd8455ec12bacafceab44505
http://hdl.handle.net/2117/22618
http://hdl.handle.net/2117/22618
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.