Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Dupertuis, Yves Marc"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition December 2013 32(6):894-903
Autor:
Cai, Fang, Granci, Virginie, Sorg, Olivier, Buchegger, Franz, Pichard, Claude, Dupertuis, Yves Marc
Publikováno v:
In Nutrition February 2013 29(2):450-456
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care, Vol. 15, No 2 (2012) pp. 99-106
The review aims at elucidating the role of lipid peroxidation of polyunsaturated fatty acids (PUFAs) in colorectal cancer (CRC) risk and treatment.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1400::d8d3949dd3343af7be992a090ebb77c6
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:32019
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:32019
Publikováno v:
Revue médicale suisse, Vol. 6, No 250 (2010) pp. 1046-1048, 1050-1042
The links between nutrition and cancer onset are now well established by epidemiological studies. The scientific evidence is presented in a report of the World Cancer Research Foundation (WCRF). Protective factors towards overall cancer risk are frui
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1400::6e463ca19db490bdd13808939140cbbb
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:20570
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:20570
Publikováno v:
Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care, Vol. 10, No 4 (2007) pp. 427-32
Recent advances in the development of new therapeutic strategies combining conventional adjuvant radio/chemotherapy with nutritional manipulations with n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs) are presented.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1400::4ccaecda1003e885a460f6f59f4fc533
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74265
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74265
Publikováno v:
Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care, Vol. 9, No 2 (2006) pp. 149-54
Ergonomics in total parenteral nutrition include the work performed in the (hospital) pharmacy and on the medical ward. This article reviews the developments in total parenteral nutrition ergonomics and the related cost-savings.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1400::a28e071a372ca3332acdde614bcf33bf
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74263
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74263
Publikováno v:
Clinical Nutrition, Vol. 23, No 2 (2004) pp. 139-151
Summary The incidence of colon cancer in industrialised countries has increased since the early 1970s. It is estimated that more than one-third of cases are associated with factors related to a Western diet. Both the type and amount of dietary fats c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1400::a1cb643167d615ad5c68006465c973ae
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74264
https://archive-ouverte.unige.ch/unige:74264