Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Duong, Do Vinh"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 559, p 03009 (2024)
In the current digital era, the influence of technology on environmental awareness and green consumption behaviors is significant, especially among the youth. This study aims to explore how digital transformation can foster an increase in environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d7a75dcc9084bda920ae2490a058598
Autor:
Nguyen Lam Thanh, Nguyen Tam Bang Kieu, Trung Le Duc, Thuong Pham Hoang, Duong Do Vinh, Tran Thanh
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 559, p 04026 (2024)
The study investigates the decomposition of Chlorpyrifos Ethyl (CE) in tea-growing soils using Biomix under varied conditions, aiming to enhance the safety of agricultural products. Biomix 1 demonstrated a significant capability for degrading CE, par
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ae889bc5f20468a82adcd094fce9366
Autor:
Duong Do Vinh, Trung Le Duc, Tran Cong-Sac, Tan Phan Thanh, Huynh Ngoc-Han T., Hieu Nguyen Minh, Tran Thanh
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 559, p 04032 (2024)
The issue of how to economically harvest and recover algal biomass has always been of concern to green wastewater treatment systems utilizing microalgal technology. This study explores the efficiency of biomass recovery from Chlorella Vulgaris using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89e27d3ad6046c986c3f6ffd3f337ab
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 405, p 01009 (2023)
Cassava (Manihot esculenta) is an important staple crop in Vietnam and is estimated to produce about 10.7 million tons of starch annually. The starch production process generates a large amount of solid waste, namely cassava peels, which are currentl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0215419ec1640549e0dc06a74eda8e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tran, Thanh, Nguyen, Nhut Thanh, Thanh, Tu Nguyen Thi, Tran, Hoang Cam Tu, Phuong, Tran Thi Bich, Duong, Do Vinh, Banerjee, Sreejita, Ho, Loc Huu
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Dec2023, Vol. 43 Issue 6, p1-13, 13p