Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Dunford, E.K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introduction: In the U.S., there is no consensus of how to define junk food. Strict regulations on what constitutes junk food denoted by front-of-package labels can serve as the basis for statutory actions. Chile was the first country to adopt this a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::48654cbefeb29a4cbd3f496a2669d931
Background: Purchases of foods containing nonnutritive sweetener (NNS) alone or in combination with caloric sweeteners (CS) has increased in recent years in the United States. At the same time clinical evidence is emerging of different cardiometaboli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::011d77f3fce3d7b0cac77ecc7e823fce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popkin, B.M., Dunford, E.K.
Background: Previous studies have indicated that snacking is contributing to increased calorie intake of American children and that the energy density of snacks in US diets has increased in recent decades. Objective: Examine short-term and long-term
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6f5dfe84e2292fc3806321e4ad8a80d6
Autor:
Dunford, E.K., Neal, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2017 64 Part 1:13-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.