Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Duncaniella"'
Autor:
Aito Murakami, Atsushi Saito, Fu Namai, Tadashi Fujii, Takumi Tochio, Jinichi Toida, Takeshi Shimosato
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Koji amazake, which is made from rice and rice koji (a product of Aspergillus oryzae), is a traditional Japanese beverage that has glucose as its main component. It also contains isomaltose, which has been reported to have various functionalities rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9138782748d84a2f91314dfddc5b9fac
Autor:
Chi Shu, Jian-yuan Huang, Gui-yuan Yang, Na Xing, Yong Zhao, Francis Chanda, Abdallah Iddy Chaurembo, Han-bin Lin, Kai-xuan Lin
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 112, Iss , Pp 105946- (2024)
Wampee has various biological functions, and the current study assesses its protective effects against metabolic cardiomyopathy (CMP) by focusing on gastrointestinal microbiota. The composition of wampee extract (WE) was determined, and mice were sub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cabe4d133e3b4332a696b40d1b563d57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.