Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Dunaliella salina extract"'
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 95, Iss 11, Pp 206-213 (2019)
This research aimed to determine the effectiveness of Dunaliella salina extract in reducing the damage of the cantang grouper brain, eyes and intestines tissue infected with VNN. Fifty seeds of cantang grouper were stocked into 5 pieces of 50 L volum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2020074816e402fb076ab91d6311f35
Autor:
Purificación García-Segovia, Marta Igual, Javier Martínez-Monzó, Carmen Savall, María Bravo-Villar, Zaida Natalia Uribe-Wandurraga
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Jams are preparations of fruits whose main preserving agent is sugar. Due to this, health concerns of consumers have resulted in a sugar reduction, and its replacement using alternative sweeteners and introducing new ingredients enhancing nutrit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 95, Iss 11, Pp 206-213 (2019)
This research aimed to determine the effectiveness of Dunaliella salina extract in reducing the damage of the cantang grouper brain, eyes and intestines tissue infected with VNN. Fifty seeds of cantang grouper were stocked into 5 pieces of 50 L volum
Autor:
Elena Kuznetsova, Jan Brinza, Elena Klimova, Andrey Borovkov, Irina Gudvilovich, Yana Zhondareva
Publikováno v:
Food Industry. 4:14-19
Autor:
Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó, Carmen Savall, Zaida Natalia Uribe-Wandurraga, Marta Igual, Rafael Guallar-de Rufino
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Ketchup is one of the most popular tomato sauces in the restaurant and catering sector. Ketchup provides accents of colour and flavouring, as well as a smell and texture that is familiar and comforting. When compared to traditional products, alt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1821051231bc5959df09dd7dd1367014
http://hdl.handle.net/10251/188851
http://hdl.handle.net/10251/188851
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Suere, M. Farge, M. Cohen, E. Loing, Fabien Havas, S. Krispin, J. Attia, N. Borenstein-Auerbach
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 141:S87